Edz Kidz Casca impotriva zgomotului antifon - negru

EDZfekete

Descriere

Edz Kidz Casca impotriva zgomotului, antifon

Mergeti la concerte, festivaluri, vreti sa vedeti lansari de focuri de artificii sau curse de masini?

Ca si parinti responsabili multi aleg sa nu-si expuna copiii in astfel de situatii zgomotoase si renunta la programele favorite.

Castile impotriva zgomotului Edz Kidz atenueaza sunetele puternice reducandu-l la un nivel sonor acceptabil.

Caracteristici:

Cand este indicat sa poarte copilul casti antifon?

- la concerte
- in timpul studiilor(creste capacitatea de concentrare)

- lansari focuri de artificii

- curse de masine sau motociclete

- spectacol aerian

- in alte locuri zgomotoase.

In cazul copiilor diagnosticati cu autism, hipersensibilitatea la stimulii auditivi trebuie tratata cu mare atentie. Cand un copil sufera de hipersensibilitate auditiva, il deranjeaza sunetele care pentru un om cu auz normal nu sunt deranjante: simpla atingere al unui obiect din polistiren sau din cauciuc, zgomotul produs de creioanele colorate când copilul deseneaza, etc.
De asemenea, copiii autisti pot auzi sunete la frecvente care nu pot fi percepute de un om adult, si mai mult, aceste sunete pot fi insuportabile pentru ei. Cu castile antifonice zgomotele vor fi suportabile, astfel copilul se va putea integra mai usor in societate.

Antifoanele pentru copii Edz Kids diminueaza nivelul ridicat de zgomot pana la un nivel care nu este daunator, fara insa a izola complet purtatorul de mediul înconjurator.

Castile robuste si confortabile Edz Kidz sunt confectionate dintr-un material de inalta calitate. Banda de fixare a castilor este acoperita cu un material moale si se poate ajusta, astfel castile sunt pe marime universala.


Cupe late şi confortabile, inel de etansare umplut cu spuma pentru senzatie placuta la purtare. Numai 190 g.

Castile antiphon nu sunt de joaca, acestea se pot folosi numai sub supravegherea parintilor. Purtarea corecta a castilor Edz Kidz asigura o protective excelenta si elimina zgomotul de inalta frecventa.

  1. Dupa despachetare tineti banda de fixare cu mana, apoi trageti cupele de casti cu cealalta mana.
  2. Departati cupele si plasati antifoanele externe peste urechi astfel incat pernutele sa formeze o etasare perfecta in jurul urechii.
  3. Ajustati inaltimea pentru un confort optim si fixate prin glisarea in sus sau in jos tinand pe loc banda de fixare pe cap. La copii mai mici banda de sustinere se poate desprinde de pe cap. Acest lucru nu influenteaza eficienta protectiei de urechi Edz Kidz.
  4. Reglati cu fermitate banda de fixare a capului pentru a asigura o filtrare eficienta a zgomotului.
  5. Asezati protectiile pe urechi inainte ca utilizatorul sa fie expus la zgomot ridicat, purtati in permanenta astfel se obisnuesc cu castile antiphon.

Intretinerea se face de obicei cu detergenti usori si apa calduta, la fiecare trei luni este indicat dezinfectarea castilor. Nu utilizati solutii organice sau alcohol. Castile se depoziteaza in husa inclusa special conceputa pentru castile Edz Kidz.

Varsta Recomandata: 2 ani+

Valori de atenuare
Frecventa (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Atenuare medie (dB) 15,3 9,0 17,2 25,7 35,2 34,9 38,0 36,0
Deviatie standard (dB) 4,0 3,4 2,8 1,7 3,4 3,1 4,3 3,9

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.