Avionaut AeroFIX RWF SOFT LINE car scaun auto 0-18kg iSize - AF.03 Black

AV_350_RWFAF03

Descriere

Calitate Premium!

Scaunul auto Aerofix RWF in versiunea Soft Line este un scaun modern categoria 67-105 cm - potrivit pentru copii de pana la 17,5 kg in conformitate cu noua omologare I-Size ECE R-129.

Acest model indeplineste standardele stricte ale testului suedez VTI-Plus ce atesta faptul ca scaunul a fost proiectat astfel incat sa puteti transporta un copil cu inaltimea de pana la 105 cm in sens invers directiei de mers.


Compatibil cu baza isofix IQ care se achizitionaeaza separat (cod AV-167IQ)

Caracteristici:

- Recomandat pentru copii cu inaltimea de la 67 la 105 cm inaltime.

- Pentru siguranta copilului Avionaut recomanda fixarea in directia opusa sensului de mers pentru o perioada cat mai mare de timp - acest mod asigura o protectie mult mai mare in cazul unei coliziuni.

- In mod alternativ scaunul se poate instala si in directia sensului de mers atunci cand inaltimea copilului este cuprinsa in intervalul 84-105 cm.

- Statar cu unghi de inclinare reglabila.

- Tetiera reglabila in inaltime.

- Datorita folosirii spumei suplimentare, noua linie de scaune imbunatateste semnificativ confortul copilului in timpul calatoriei.

- Bara de protectie absoarbe energia in caz de coliziune, ceea ce garanteaza protectie suplimentara pentru copil.

- Design inovator ce asigura o ventilatie optima si creste confortul copilului in timpul calatoriei.

- Materiale si insertii moi de calitate superioara, tetiera reglabila si inclinarea spatarului aduc un plus de confort pentru micuti atunci cand va deplasati cu automobilul.

- Utilizarea in masina pe baza IQ ISOFIX (aceasta nu este inclusa) garanteaza fixarea corecta a scaunului de fiecare data datorita sistemului unic de dirijare a centurilor, iar integrarea deplina cu sistemul isofix al masinii duce la cresterea semnificativa a sigurantei si confortului copiilor.

- Clasa de siguranta inalta asigurata de combinatia optima de EPP, PP si PA si spuma cu memorie care se adapteaza si absoarbe forta in cazul unei coliziuni. In plus, siguranta este imbunatatita de centura de siguranta cu prindere in cinci puncte si a spatarului larg ce se ajusteaza in functie de nevoile copilului aflat in crestere.

- carcasa din EPP (Expanded Polypropylene) face ca acest scaun sa fie foarte usor, este un material inovator care arata ca si polistirenul dar difera semnificativ prin faptul ca nu este la fel de rigid sau fragil si in plus prezinta o rezistenta ridicata la factori fizici si chimic. Rezistenta sa excelenta face ca acest material sa fie ideal pentru constructia de scaune auto deoarece nu se deformeaza chiar si in cazul unui impact puternic in cazul unei coliziuni. EPP este un material ecologic, 100% reciclabil si are proprietati anti-bacteriene si fungistatice.

- Baza IQ (ce se poate achizitiona separat) este o baza ISOFIX fiabila dezvoltata atat pentru AVIONAUT Pixel, cat si pentru AeroFIX RWF si AeroFIX. Utilizeaza o solutie brevetata unica pentru conectarea directa a scaunului pentru copii la masina. Numarul redus de conexiuni intre curele și sistemul ISOFIX maximizeaza siguranta copilului, facand mai usor sa transfere mai multa energie in structura masinii in locul copilului. Mai mult, datorita semnalizarii sonore pentru conectarea corecta la baza IQ ISOFIX a unitatii de control Click n 'Drive, nu exista riscul ca scaunul sa fie fixat gresit la baza, ceea ce maximizeaza eficacitatea acestuia.

- Scaunul Avionaut RWF AeroFix SoftLine a trecut cele mai exigente teste de specialitate, confirmand ca avand cea mai buna posibilitate de siguranta in eventualitatea producerii unui accident.
Nota: Culoarea si modelul produsului pot fi vazute in prima fotografie. Restul imaginilor sunt cu titlu de prezentare a caracteristicilor produsului.
Baza IQ dotata cu picior de sustinere si fixare Isofix ce apare in fotografii se poate achizitiona separat (cod AV-167IQ)

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.