Babymoov - Suport pentru somn Cosymat Relook

A050011

Descriere

Unghiul de inclinare perfect (15 grade), ajuta bebelusul in procesul de respiratie si digestie!

Caracteristici:

  • Materiale foarte delicate - 2 texturi diferite care permit trecerea aerului, evitandu-se astfel supraincalzirea;
  • Suportul este foarte util in perioada in care bebelusul sufera din cauza colicilor si a refluxului;
  • Husa detasabila, pentru a putea fi spalata ori de cate ori este nevoie;
  • Inclinarea de 15 grade este recomandata de medicii pediatri pentru a ajuta procesul de respiratie si a usura digestia bebelusilor;
  • Forma ergonomica este conceputa pentru o pozitie corecta si confortabila a bebelusului in primele luni de viata;
Despre colectia "Comfort by Babymoov": Inca din primele clipe de viata, confortul bebelusului este estential pentru toti cei din jurul lui. Acesta a fost si punctul de plecare al colectiei "Comfort by Babymoov" - conceput si testat alaturi de mamici. Materialele extrem de delicate, sistemele patentate, testate si re-testate - toate pentru a asigura siguranta si confortul suprem al bebelusului. Usurinta in utilizarea produselor se datoreaza mamicilor alaturi de care au fost dezvoltate produsele, care au dorit sa-si canalizeze intreaga energie asupra bebelusului si nu asupra unor produse complicate si greu de utilizat.

Inclinatie: 15 grade.

Material gri: 70% bumbac, 30% poliester;

Material alb: 100% poliester;

Umplutura: poliuretan 100%;

Husa este lavabila la 30 °;

Dimensiuni: 58 x 40 x 11 cm;

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.