Jucarie dentitie - Cheite colorate

31115

Descriere

Inca din primele sale zile de viata copilul tau va fi atras de setul de chei.
Acestea ii vor fi alaturi pe tot parcursul cresterii sale. Chiar si in momentele grele in care gingiile inflamate nu ii dau pace micutului tau, aceastea ii vor fi alaturi si ii vor alina durerea, cele patru cheite colorate fiind ideale pentru calmarea lor.

Caracteristici:

  • ajuta la dezvoltarea multisenzoriala a micutilor
  • sunt confectionate din plastic
  • cele patru cheite colorate sunt ideale pentru calmarea gingiilor inflamate

Dimensiuni: 19,5 x 8,5 x 4.5 cm
Lungime: 13,5 cm

Varsta recomandata: 3 luni+

Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.