Bright Starts - Lots Of Links - 24 inele

8664

Descriere

Inelele sunt ideale atat ca si jucarii pentru dentitie, cat si pentru a agata jucariile aproape oriunde! 24 de inele colorate, Fun Links ideale pentru stimularea tactila a bebelusului.

Caracteristici:

  • Fiecare inel este viu colorat si are diferite forme specifice, pe care bebelusul va invata sa le identifice.
  • Inelele pot fi utilizate de asemenea pentru a agata jucariile de carucior, scoica, salteluat de joaca etc.
  • Inelele pot fi depozitate usor, in plasuta special destinata lor.
  • Se sterge cu o carpa umeda, nu se foloseste sterilizatorul.
  • Avertisment: Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj sau urma de ambalaj inainte ca produsul sa ajunga in mana copilului. Nu lasati copilul nesupravegheat in timpul folosirii produsului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de umiditate, foc, temperaturi extreme. Produsul se poate curata cu o carpa umeda (apoi stergeti si uscati produsul).

Varsta recomandata: 0 luni+;

Material non-toxic si non-alergic. 

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.