Joc Marocco din lemn

WD08

Descriere

Invita-ti familia si prietenii sa ti se alature si petrece alaturi de ei ore intregi de distractie.

Acest joc clasic care ne aminteste de copilarie include bete din lemn pictate manual, toate intr-o cutie eleganta din lemn, cu capac. Un exercitiu bun pentru dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, exersarea aritmeticii si a ..... fair play-ului. 

Regula jocului: Lasati brusc din mana betigasele astfel incat sa cada pe masa sub forma de evantai. Jocul consta in indepartarea betigaselor, unul cate unul, folosind doar o singura mana. Aveti voie sa atingeti sau sa miscati numai betigasul, pe care doriti sa-l indepartati. Daca atingeti un alt betigas, ii vine randul unui alt jucator, sa ridice un betigas fara a le deplasa pe celelalte. Aveti posibilitatea sa apasati pe varful betigasului pentru a-l ridica. De asemenea, aveti posibilitatea sa saltati betigasul, dar numai cu ajutorul betigasul negru sau al unui mandarin (betigas albastru/ rosu/ albastru). Jucatorii au voie sa se ridice de pe scaun, dar nu sa-si schimbe locul. La sfarsitul partidei, numarati punctele si cel care a acumulat cele mai multe puncte, castiga.

Dimensiune: 19 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.