Geantă organizator scutece și accesorii copii, TAGbebe, Gri/Turcoaz + Cadou Salteluță impermeabilă

TG02
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 130.00 RON
    49.00 RON
    Turcoaz
    Pune o întrebare
    Pretul in puncte: 49 point
    Comandă Telefonic: 0215558824
    ultimele produse

    10 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Produse similare

Descriere


TAGbebe este un brand nou pe piața din România, ce își propune să vină în întâmpinarea părinților cu produse și accesorii de calitate, pentru bebeluși și copii mai mari. 

Geanta - Organizator TAGbebe a luat naștere dintr-o nevoie personală, atunci când am devenit părinți și ne doream un organizator multifuncțional, versatil și ușor de manipulat, pentru a depozita scutece și diverse accesorii: în camera copilului, în baie sau în mașină, sau chiar și la un picnic cu prietenii. Pe masură ce copilul a crescut, ne-am dat seama că organizatorul poate fi folosit cu succes pentru depozitarea și transportul jucăriilor, creioanelor de colorat și a cărților de povesti de care este îndrăgostit. 

De când am lansat geanta – organizator pe piața din America și până în prezent, am adus îmbunătățiri continue folosind noi tehnologii, materiale și mai ales luând în considerare feedback-ul clienților noștri. Astfel, avem azi certitudinea că vă propunem un produs de calitate ce poate fi de ajutor oricărui părinte, fie că și-l achiziționează singur sau îl primește cadou.

 

Descriere

Geanta de scutece TAGbebe este un produs ideal pentru depozitarea în mod organizat a scutecelor, accesoriilor bebelușului, hăinuțelor de schimb, a păturicii sau a biberoanelor.

Compartimentul principal este modular, permițând mutarea separatoarelor astfel încât aranjarea în interior să nu fie condiționată.

Geanta portabilă de dimensiuni ideale (380×270×180mm) este ușoară și suficient de încăpătoare pentru a acomoda lucrurile esențiale bebelușului, dar în același timp satisfăcând nevoia de încadrare în spații mici și de mobilitate, fiind ușor de transportat dintr-o încăpere în alta sau în mașină. 

 

Geanta - Organizator de scutece și accesorii pentru bebeluși nu este ca organizatoarele clasice, prinse de pătuț sau de masa de înfășat.

Geanta - Organizator cu exterior în culoare neutră și interior personalizat roz/turquoise reprezintă cadoul ideal pentru baby shower, nou-născuți sau chiar copii mai mari, care o pot utiliza pentru organizarea jucăriilor, creioanelor, cărților sau a planșelor de desen.

Caracteristici cheie:

  • Dimensiuni 38×27×18cm
  • Material nontoxic rezistent la pete;
  • Material moale și ușor, dar cu bază solidă dublată, ceea ce îi conferă stabilitate și rezistență la greutate mare;
  • Cusături și mânere duble rezistente la greutate, însă foarte confortabile la purtat;
  • Multi-funcțional
  • Deschidere largă, cu compartimentare modulară: interior cu 3 zone separate;
  • 6 buzunare mici pe lateralele mari și 2 pe laturile scurte;
  • Culoare: exterior gri; interior: roz cu buline albe /turquoise

CADOU

  • Salteluță impermeabilă și pliabilă pentru schimbat scutece 

 

Recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.