Nuvita Castron cu capac si lingura 1421- cool blue

NU-PPPL0107
  • Scrie o recenzie
  • 31.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    Stoc epuizat

    5 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

Descriere

Nuvita Castron cu capac si lingura 1421 - cool blue

Set castron cu lingurita, capac si ventuza anti-rasturnare.

Poate fi folosit si in afara casei deoarece are inchidere ermetica, iar capacul este prevazut cu un compartiment cu capacel pentru pastrarea igienica a linguritei inainte de utilizare.

Ideal pentru bebelusi care incep sa manance singuri. Bolul are baza mare si marginile inalte pentru a evita imprastierea alimentelor. Ventuza este integrata in partea de jos a vasului pentru o sustinere ferma. Lingurita anatomica conceputa special pentru copiii care abia incep sa invete sa manace singuri. Capacul bolului cu suportul dedicat pentru lingurita este practic si igienic.


Specificatii Tehnice

Margini inalte
Maner lateral
Ventuza integrata anti-scurgere
Lingurita anatomica, usor de manevrat
Capac prevazut cu orificiu igienic pentru tacamuri

Varsta recomandata: 6 luni +

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.