Angelcare Rezerva pentru cos ermetic scutece murdare

CAB_1

Descriere


Angelcare Rezerva pentru cos ermetic scutece murdare

Aceasta rezerva se foloseste pentru sistemul patentat Angelcare cos ermetic pentru scutece murdare.

Caractersistici:

- O singura rezerva poate stoca pana la 128 scutece folosite masura 2 si are o durata de utilizare de aproximativ 28 de zile.

- Modalitate simpla de inlocuire

- Acest tip de dispozitive de stocare a scutecelor murdare sunt extrem de utile, indepartand orice miros neplacut din camera copilului si scutindu-va de nenumarate drumuri la tomberon.

- In aceasta rezerva sunt saci speciali de polipropilena cu 7 straturi, tehnologiie care ofera o protectie eficienta impotriva mirosului neplacut.

- 100% compatibilitate cu cosurile ermetice pentru scutece Angelcare ce va oferi un mod eficient si igienic de depozitare a scutecelor murdare.

- Sigur si Simplu de folosit. Mecanismul de taiere se afla in interiorul cosului.
- Usor de golit.Goliti-l la fel ca pe un cos de gunoi normal (aproximativ o data pe saptamana).

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.