Returnarea produselor in 14 zile


Poti returna produsele de care nu esti multumit la fel de usor precum le-ai achizitionat.

Conform legislatiei in vigoare valabila pentru persoane fizice Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 care poate fi accesata aici poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.zeebebe.ro, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului.


Costul returului


 • Este gratuit in cazul in care produsul comandat prezinta defecte sau nu este conform cu specificatiile din site-ul www.zeebebe.ro
 • Este suportat de client pentru produsele care se subscriu altor motive de returnare.

Cum returnezi produsele


Pasul 1: Trimite-ne un email la adresa [email protected] cu numarul comenzii tale si produsele pe care vrei sa le returnezi.

Pasul 2: In cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de unul dintre colegii nostri, care va prelua cererea ta si iti va oferi ajutorul necesar.

Pasul 3: Nu mai trebuie decat sa predai produsele curierului trimis de operatorii zeebebe si sa astepti ca returul tau sa ajunga la noi.

Pentru toate retururile (indiferent de motivul returului), zeebebe iti va trimite curierul la usa pentru a ridica produsele. In cazul in care costul transportului cade in responsabilitatea ta, acesta se va deduce din suma rambursata.

Contravaloarea produselor returnate


In schimbul produselor returnate, poti alege sa primesti alte produse sau sa iti transferam contravaloarea acestora.

Iti vom returna banii in termen de 14 zile din momentul in care produsele ajung la noi, doar intr-un cont bancar. In acest caz vom avea nevoie sa ne comunicati in scris IBAN-ul si titularul contului.


In ce conditii poti returna produsele achizitionate


Poti solicita returnarea produselor cumparate timp de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care ti-a fost livrata comanda.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie intr-o stare perfecta, asa cum le-ai primit, fara urme de uzura sau purtare, cu ambalajele, etichetele si documentele originale, primite la achizitie.

Nu se vor accepta pentru retur:

 • Produsele deteriorate de catre client, cu urme de purtare;
 • Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si pe care le-ai desigilat, in baza art. 16 din OUG 34/2014, punctul e). Exemplu de categorii de produse care nu pot fi returnate: termometre, aparate aerosoli, aspiratoare nazale, pompe de san, scutece si servetele, olite, lenjerie intima etc.
 • Produsele care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
 • Produsele executate la comanda speciala
Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :
 • sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
 • ambalajul etichetele si acesoriile intacte
 • sa nu prezinte semne de utilizare


In cazul in care comanda ta a fost insotita de produse cadou sau carduri cadou, este necesara si returnarea acestora.

Mai multe detalii despre dreptul de retragere gasesti aici.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password