Livrarea comenzilor


Pentru ca stim cat de pretios este timpul unui parinte, iti livram toate comenzile in conditii sigure prin curier rapid oriunde in Romania.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale.

Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate varia in perioadele cu volum mare de comenzi si in conditii de indisponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

Pot exista de asemenea exceptii de livrare in termenul standard de livrare de 1-2 zile lucratoare, pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau ordin de plata, pentru care tranzactia bancii poate dura in functie de timpul de procesare al fiecarei banci; in aceasta situatie comanda se va procesa doar in momentul in care banii au fost transferati in contul S.C. ZEE AMAZING S.R.L.

Pot exista intarzieri de livrare datorate conditiilor meteo nefavorabile, drumuri impracticabile sau alte cauze ce tin de evolutia vremii.

Clientul are responsabilitatea de a verifica la primirea coletului integritatea produsului si in maxim 48 ore de la primire are obligativitatea de a notifica in scris S.C. ZEE AMAZING S.R.L. printr-un email insostit de poze demonstrative ale defectiunilor reclamate. Totodata daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de catre client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportarii respectivului produs!


Cost transport


  • 15 lei, pentru comenzile cu valoare mai mica de 350 lei, indiferent de greutate sau adresa de livrare.

  • gratuit, pentru toate comenzile cu valoare egala cu sau mai mare de 350 lei, oriunde in tara, indiferent de greutate sau volum.


Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si sunt specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.


Status comanda


Dupa ce ai inregistrat o comanda, poti urmari statusul acesteia in timp real din contul tau de client, in sectiunea Comenzile mele.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.zeebebe.ro are valoare contractuala insotita de confirmarea de comanda.
Inainte de a comanda un produs, verifica daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi comandate dar ai optiunea de a lasa adresa de e-mail la care sa fii anuntat in momentul in care acestea reintra pe stoc.

Pretul produselor aduse pe comanda se poate modifica fata de pretul afisat in momentul efectuarii comenzii, situtie ce vi se aduce la cunostinta de operatorii Zee Amazing SRL, privind termenul de livrare si / sau modificarea de pret existenta inainte de confirmarea comenzii .


Modalitati de plata


La fiecare comanda poti alege modalitatea de plata care ti se potriveste cel mai bine.

Pentru a veni in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor nostri am integrat o paleta larga de modalitati de plata. Astfel, pe zeebebe.ro, tu poti alege sa platesti cu:

  • Numerar, ramburs catre agentul de curierat care efectueaza livrarea;
  • Card bancar VISA sau Mastercard.
  • Card bancar prin programe de rate fara dobanda de la urmatoarele Banci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance
  • Ordin de plata / transfer bancar


Despre plata online cu cardul


Poti face plati cu orice card emis sub siglele VISA si MASTERCARD.

Plata online cu cardul este realizata in conditii de siguranta deplina folosind serviciile Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Mai multe detalii despre procesatorul nostru mobilPay, aici.

La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata online cu card bancar si la final vei fi redirectionat catre pagina de plata. Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma Netopia - mobilPay.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia – mobilPay. zeebebe nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Factura fiscala


Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.
New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password