Badabulle - Lampa automata Night Shade Roz

B015010

Descriere

Lampa este extrem de utila in timpul noptii, intensitatea luminii fiind conceputa pentru a creea confort bebelusului si pentru a permite parintiilor sa il supravegheze discret. Lampa se aprinde automat la lasarea serii si se opreste in timpul zilei.

Caracteristici:

  • Lampa functioneaza la priza, se introduce direct in priza, nu este nevoie de vreun adaptor.
  • Lampa este automata: se opreste ziua, iar la lasarea serii porneste automat.
  • Becul lampii este LED, ceea ce inseamna ca va rezista circa 100000 ore de utilizare.
  • Consumul energetic este foarte redus.
  • Lampa este sigura, abajurul ei nu se incalzeste indiferent de numarul de ore de functionare.
  • Luminozitatea este conceputa pentru a creea confort bebelusului (se stie ca bebelusii se pot speria daca in camera lor este complet intuneric).
  • Badabulle – creat de catre parinti pentru parinti! Respectand principiul simplitatii si al utilitatii, produsele Badabulle se remarca prin eficineta, confort si adaptabilitate.
  • De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.
Becul lampii este LED, ceea ce inseamna ca va rezista circa 100000 ore de utilizare.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.