Badabulle - Lampa de veghe muzicala Norisor Pufos

B015006

Descriere

Lampa vesela ii va ajuta pe bebelusi sa paseasca spre taramul de vis!

Caractersitici:

  • O lampa de veghe adaptabila si prietenoasa, dotata cu muzica linistitoare;
  • Lampa functioneaza cu baterii si poate fi prinsa de diferite obiecte din jurul bebelusului;
  • Modalitatea de prindere este facila (cu velcro) ceea ce va permite sa prindeti lampa de: patuturi, scaun auto, carucior etc.
  • Lampa de veghe emite 15 sunete diferite;
  • Lumina lampii are 6 culori diferite;
  • Lampa poate functiona independent ca si lampa de veghe sau ca si 'cutie muzica';

Badabulle – creat de catre parinti pentru parinti! Respectand principiul simplitatii si al utilitatii, produsele Badabulle se remarca prin eficineta, confort si adaptabilitate.

De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

Lampita functioneaza cu 3 bateri AAA, iar bateriile nu sunt incluse.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.