Babymoov – Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream

A002027

Descriere

Incalzitorul pentru biberoane si recipiente este extrem de practic si sigur, fiind dotat cu alarma vizuala care semnalizeaza terminarea procesului de incalzire.

Cu ajutorul acestui incalzitor, mancarea este incalzita omogen, continutul avand aceasi temperatura.

Caracteristici:

  • Incalzitor util, rapid si sigur cu functie de auto-oprire!
  • Incalzirea laptelui/a mancarii se va face compact si rapid;
  • Incalzitorul este rapid, fiind nevoie de 3 minute si 30 de secunde pentru un biberon de 240 ml si de 4 minute pentru un borcanas de mancare;
  • Incalzitorul este sigur: se opreste automat la terminarea ciclului de incalzire, emitand si o alarma vizuala;
  • Incalzitorul este practic, fiind dotat cu un recipient de masurare a apei.

Promisiunea Babymoov este aceea de a crea produse durabile, sigure si de calitate exceptionala. Increderea este esentiala atunci cand vorbim despre produse pentru bebelusi. Pentru a demonstra acest lucru, Babymoov este singurul brand de articole pentru bebelusi care a lansat programul Garantie pe Viata rasplatind astfel increderea mamicilor in produsele noastre.

Cum pot beneficia de Garantia pe Viata?

Procesul este simplu si rapid.

1. Accesati link-ul: http://www.service-babymoov.com/ro/home.html

2. Completati formularul in termen de doua luni de la data achizitiei produsului. Va fi necesara dovada achizitiei dvs. (bon fiscal sau chitanta). Garantia se aplica la orice produs electric din gama Babymoov.

3. Veti primi o informare pe email dupa validarea cererii Dvs si implicit acceptarea in program

Click aici pentru a descarca conditiile pentru garantia pe viata.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.