Nuna - Copertina pentru sezlong Leaf Birch

CP01-003GL

Descriere

LEAF - iluzia continua...

Copertina este conceputa conform principiilor pe baza carora a luat nastere LEAF, adica Stil si Confort maxim, atat pentru bebelus, cat si pentru mamica.

Copertina se vinde individual, nu impreuna cu balansoarul LEAF.

Copertina este utila pentru ca:

  • protejeaza bebelusul de razele soarelui in zilele de vara prea calduroase si insorite;
  • protejeaza bebelusul de adierile vantului prea puternice pentru el in primaverile timpurii si toamnele tarzii;
  • ii confera bebelusului un spatiu protejat in care va atipi cu placere
  • Copertina include o protectie sub forma unei plase anti-insecte;
  • Plasa anti-insecte este conceputa conform principiilor pe baza carora a luat nastere LEAF, adica Stil si Confort maxim, atat pentru bebelus, cat si pentru mamica.
  • Plasa anti-insecte este utila pentru ca: protejeaza bebelusul de razele soarelui si de insectele cicalitoare in zilele de vara prea calduroase si insorite si protejeaza bebelusul de adierile vantului prea puternice 

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.