Apramo - Organizator pentru carucioare Caddy

803-0024-001

Produse similare

Descriere

Sa facem viata mai usoara! Solutii simple, dar inteligente care transforma calatoriile alaturi de bebelusi in vacante lipsite de griji. Uneori cele mai simple idei sunt si cele mai bune. Organizatorul pentru carucioare de la Apramo este un accesoriu extrem de eficient care mentine toate lucrurile bebelusului in ordine.

Caracteristici:

  • Organizatorul se potriveste tuturor carucioarelor, acesta se ataseaza rapid si usor.
  • Lucrusoarele tale si ale bebelusului sunt in siguranta, gratie inchiderii cu fermoar.
  • De asemenea, acum e mult mai usor sa te organizezi pentru orice plimbare datorita buzunarelor de depozitare de care dispune acest produs.
  • Plimbarile sunt mult mai placute si lipsite de griji deoarece toate lucrurile de care ai nevoie sunt in Bugee Stroller Caddy pe care il poti purta si pe umar precum o geanta.

Ajuta la organizarea lucrusoarelor;

Se ataseaza usor si rapid carucioarelor;

Inchidere cu fermoar.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.